Banner poldergala mobielBanner poldergala
Deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Polder Gala; een avond vol muziek en talent.

25november

Datum
25 november 2023

Tijd
19:00 - 23:00

Locatie
Theater 't Voorsluys in Emmeloord

Het Muzisch Centrum en Philadelphia organiseren samen het Polder Gala 2023 op zaterdag 25 november in theater ’t Voorhuys in Emmeloord.

Het Poldergala is een avond vol muziek en dans uitgevoerd door mensen met én zonder een beperking, maar ook een avond waar we kwalitatief goede optredens laten zien en horen. Het Poldergala laat zien en horen dat muziek en dans prachtige mogelijkheden biedt voor verbinding, voor een meer inclusieve samenleving. Ieder mens heeft kwaliteiten en beperkingen, laten we dus vooral de focus houden op de kwaliteiten en mogelijkheden.

Inmiddels zijn de audities geweest en het is dan altijd spijtig dat er mensen afvallen. Niet omdat ze niet goed zijn, maar de pech hebben dat andere mensen net iets beter zijn en er niet meer tijd in het programma is. Het hele programma wordt begeleid door de professionele Marinierskapel. De arrangementen die dit orkest moet gaan spelen om de optredens te kunnen begeleiden, worden momenteel geschreven en de planning is dat die in september klaar zijn.

Vanaf september zijn ook de kaarten te bestellen via de website van theater ’t Voorhuys: https://www.theater-voorhuys.nl/

Een volle zaal, dat zou toch prachtig zijn. Wil jij daar samen met ons voor zorgen? Dat kan heel eenvoudig door familie, vrienden en kennissen uit te nodigen. Het concert wordt sowieso heel gaaf, een uitverkochte zaal maakt het ontzettend veel mooier. Namens de werkgroep Polder Gala 2023.

kijk hier voor meer informatie en kaarten

Volg ons op

Philidelphia

Mo is bedacht en gemaakt door Stichting Philadelphia Zorg

© Copyright 2024 mo.online

Cookies